Viu l'autenticitat del Port Segur-Calafell i descobreix l'experiència costanera de la Mediterrània

525
Amarraments
135
Panyols
689
Places de Pàrquing
64
Establiments
10000
m² per a l'esport i l'oci

El nostre port esportiu us convida a submergir-vos en un món d’emocions, activitats i bellesa natural. Gaudeix de les nostres instal·lacions, meravelloses vistes a la Mediterrània i una àmplia gamma de serveis per als amants de la navegació. Ja sigui que busques una aventura a alta mar o simplement relaxar-te en un entorn idíl·lic, a Port Segur-Calafell trobaràs tot el que necessites. ¡Vine i viu una experiència inoblidable en una de les destinacions més exclusives de la Costa Daurada!

Benvinguts a Port Segur-Calafell

PORT SEGUR-CALAFELL està situat en la Costa Daurada, província de Tarragona, comarca del Baix Penedès.

El municipi de Calafell, amb un cens de prop de 25.000 habitants, està situat a 35 minuts de l’Aeroport de Barcelona i comunicat per tren, amb una freqüència aproximada de 30 mn., amb les ciutats de Tarragona i Barcelona.

El Port disposa d’amarraments per a vaixells de fins a 24 metres d’eslora, pàrquing per a visitants i amarristes, panyols, benzinera, bugaderia, etc.

A més, compta amb locals dedicats a la restauració, als serveis nàutics, i comerços, així com d’una àmplia plaça pública de 10.000 m² reservada a esdeveniments, a la pràctica d’esports i a l’oci.